Apartmani

 

“MODERN” STUDIO APARTMAN

 

“MODERN” studio apartman je smješten na prvoj etaži kuće, i opremljen je modernim namještajem. Pri opremanju ovoga interijera izabrane su svježe mediteranske boje: boje masline, sunca i mora koje vam daju osjećaj svjetlosti i svježine. Apartman ima ca. 29 m2 , a prostor je su sa pregradom djelimično podijeljen: na dio za dnevni boravak i dio za spavanje. 

 Za rezervacije i detaljne informacije, kliknite   >>>> 

 

 

 

“CLASSIC” STUDIO APARTMAN

 

“CLASSIC” studio apartman na drugoj etaži kuće, sa svojim toplim bojama, će vam već pri prvom susretu, dočarati Rovinj na poseban način. Osim standardne opreme ovaj apartman se izdvaja svojim stilom, gdje som pokušali dati gostu osjećaj staroga RovinjaZa rezervacije i detaljne informacije, kliknite    >>>>

 

 

 

 

 

“STANDARD” APARTMAN

 

“STANDARD” apartman se nalazi na trećoj etaži kuće, i razlikuje se od ostala dva, jer je spavaći dio odvojen od kuhinje i blagovaonice. Apartman je opremljen standardnom opremom koja je ista za sve apartmane, i ima povrsinu od 43m2 i opremljen je sa  2 klima uredaja. Sa ove etaže imate divan pogled na skoro cijelu ulicu Carera kao i krovove kuća u starom gradu.

 

Za rezervacije i detaljne informacije, kliknite  >>>>

ROVINJ-FOR-RENT.com
Carera 42, Rovinj, Croatia
Phone: +385 989 388643
@ e-mail to us!

Follow us on:

Facebook  &

Instagram

Prijavite se

Please enter your e-mail in order to receive our news!
captcha